CD – Poetry In Motion

admin

Klant: Poetry In Motion

Opdracht: Ontwerp CD cover + promo materiaal voor CD
Het ontwerp is gebaseerd op de titel van de CD: ‘Men verheuge zich op de muziek’. De verwachting die uit deze titel spreekt heb ik gevisualiseerd met een ouderwetse speeldoos. De foto van de muzikanten heb ik daar ‘opgeplakt’. Letterlijk en figuurlijk ‘draaien’ die CD!

Recensie: vrijdag 11 april 2008
https://8weekly.nl/recensie/boeken/mark-boog-het-eigen-oor-een-keuze-uit-de-gedichten-mark-boog-nu-al-verzameld/

Men verheuge zich op de muziek is een zeer diverse, muzikaal indrukwekkende cd. Na de 15 muzikale tracks volgen nog enkele gedichten die Boog voordraagt. En direct mis ik de muziek bij deze kale voordrachten. Maar een tweede luisterbeurt vallen mij al zinnen op waar ik de melodie van denk te kennen, er komt ritme in en ruik een refrein. Het effect van de muzikale versies van Boogs gedichten is dat ik muziek in zijn andere gedichten ga horen.

Achterzijde CD: